0

Hestia Kontrol Panel Kurulumu (Ücretsiz Hosting Panel)

Bu makalemizde cliaweb olarak sizlere Ubuntu, Debian işletim sistemlerinize kurabileceğiniz Hestia CP Ücretsiz Hosting Kontrol Panel kurulumunu anlatacağız. HestiaCP tarafımızca tamamen önerilen bir panel değildir. VestaCP benzeridir aynı komutlarla kurulur. Ne kadar güvenli olduğu bilinmemekle birlikte, güncelliğini sürekli koruyup korumadığını da bilmemekteyiz.

1

Zesle Kontrol Panel (ZesleCP) Kurulumu

Bu makalemizde anlatacağımız Zesle, bir hosting kontrol panel yazılımıdır. Diğer paneller ile kıyaslandığında bazı eksikleri olsa da (örneğin nginx) gayet stabil bir paneldir diyebiliriz. Ancak ücretsiz lisansı yalnızca 1 domain desteklemektedir. Fazlası için ücretli lisans almanız gerekmektedir.

0

Centos 7 – FASTPANEL Kurulumu

FASTPANEL sloganı itibari ile basit ve güçlü server kontrol panelidir. Yani web sitelerinizi barındırabileceğiniz şu an için ücretsiz hosting kontrol panelidir diyebiliriz. FASTPANEL ai-bolit, awstats, bind9, composer, git, memcached, php52 ila php74 arası, quota, rainloop, redis, roundcube, sftp, shellinabox, spamassassin, wpcli, apache2, dovecot, exim, mariadb, mysql, nginx, proftpd, php-fpm gibi servisleri ve modülleri destekler. Bu makalemizde sizlere FASTPANEL’in nasıl Centos 7 üzerine kurulacağını anlatacağız.