Plesk Trial Lisansı Alamıyorum, Artık Verilmeyecek Mi?

Plesk Panel’in web sitesi üzerinden trial lisans anahtarı almayı deneyenlere trial lisans verilmediği söylenmekte. Plesk’in sahibi olan Oakley Capital şirketinin plesk trial lisansı ile ilgili bazı katı değişiklikler yaptığı söyleniyor.

Plesk trial lisans key almayı deneyenlere aşağıdaki mailin geri gönderildiği görülüyor;

Hey, looks like you’ve done this before

Hello,

looks like you’ve done this before.

You can only get one trial key per email address.
Get more of Plesk by checking our prices & editions.

Plesk eğer bundan sonra trial lisans key vermeme kararı almış ise sizlere önerimiz tarafımızdan VPS veya VDS kiralayarak ücretsiz kontrol paneller tercih etmeniz veya DirectAdmin dahili lisansını tarafımızdan satın alarak kullanmanız olacaktır.

Eğer Plesk kullanan VPS veya VDS müşterimiz iseniz panik yapmanıza gerek yok, biz sizin için plesk trial lisanslarını sunucularınızda güncellemeye devam edeceğiz. Destek bileti üzerinden bize talebinizi iletmeniz yeterlidir. Bu işlem için tek şart VPS, VDS müşterimiz olmanız gerekmektedir.

VDS paketlerimizi şu an müşterimiz olmayanlar inceleyebilirler. Plesk trialli sunucular kiralayabilirler. Eğer tarafımıza ait plesk trial otomasyonu ücretsiz kullanmak ister iseniz VPS veya VDS sunucu kiralayarak kullanabilirsiniz; https://www.cliaweb.com/plesk-trial-lisans.html

Güncelleme : 02/02/2021 tarihinde yaşanan bir gelişme ile e-posta başına plesk trial lisans anahtarı verme işlemlerine tekrar başlandığı görüldü.

Önerilen Diğer Konular

Plesk Trial Lisansı Alamıyorum, Artık Verilmeyecek Mi? makalesi için yalnızca aktif bir hizmeti bulunan cliaweb müşterilerine destek sunulmaktadır. Harici olarak herhangi bir destek sunulmamaktadır. Eğer cliaweb.com müşterisi iseniz ve aktif bir hizmetiniz bulunuyor ise Müşteri Paneli >>