Sunucu Kurulum Hizmeti

WMware, KVM, OpenVZ sanallaştırma teknolojileri ile linux veya windows sunucu kurulum hizmetini tarafımızdan uygun fiyatlara alabilirsiniz. CliaWeb sitemiz üzerinden bilet oluşturarak veya çağrı merkezimiz üzerinden dilediğiniz zaman sunucu kurulum hizmeti talep edebilir, ön bilgi alabilirsiniz. Centos, AlmaLinux, Rocky Linux, Ubuntu, Debian, Windows Server işletim sistemi kurulumları, optimizasyonu ve panel kurulumlarını tarafımıza ücretli olarak yaptırabilirsiniz.

Sunucu Kurulum Hizmeti aşağıdaki işlemleri kapsamaktadır;

  • WMware Esxi, KVM, OpenVZ Sunucu Kurulumu
  • Linux veya Windows İşletim Sistemi Kurulumu
  • cPanel, Plesk, DirectAdmin, CyberPanel Kontrol Panel Kurulumu
  • Sunucu Detaylı Panel Optimizasyonu

Sunucu Kurulum Hizmeti almak isterseniz https://www.cliaweb.com/sunucu-optimizasyon.html adresinden fiyat teklifi alabilirsiniz. Ayrıca WhatsApp üzerinden de ön bilgi almak için bizlere yazabilirsiniz. 0 850 885 10 39 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden de ön bilgi alabilirsiniz.

Önerilen Diğer Konular

Sunucu Kurulum Hizmeti makalesi için yalnızca aktif bir hizmeti bulunan cliaweb müşterilerine destek sunulmaktadır. Harici olarak herhangi bir destek sunulmamaktadır. Eğer cliaweb.com müşterisi iseniz ve aktif bir hizmetiniz bulunuyor ise Müşteri Paneli >>