DirectAdmin Reseller Paketi Oluşturma, Düzenleme

DirectAdmin panelde reseller oluşturduğunuzda bir  Reseller Paketi de seçmeniz gerekir. Reseller paketleri Admin Level olarak dilediğiniz özelliklerle eklenebilir. DirectAdmin ilk kurulduğunda newpackage adlı kendi üzerinde gelen bir paket oluşur. Bu paketi kullanabilir veya farklı bir reseller paketi oluşturabilirsiniz.

DirectAdmin panelli VDS paketlerimizi BURADAN inceleyebilirsiniz!

Admin Level olarak Manage Reseller Packages a tıklayalım :

directadmin-reseller-paket-1

Aşağıdaki ekranı göreceğiz. Burada yer alan newpackage default olarak gelen bir reseller paketidir. Dilerseniz silebilir veya düzenleyebilirsiniz. Biz düzenleyeceğiz. newpackage üzerine tıklayalım :

directadmin-reseller-paket-2
Aşağıdaki ekranı göreceğiz. Bu ekrandan newpackage nin yeni değerlerini (bandwith, disk, domain ekleme, subdomain, mysql) gibi özelliklerini belirleyebilir ve güncelleyebiliriz. Yeni değerleri girerek Save e basıyoruz :

directadmin-reseller-paket-3

Mevcut bir paketi yukarıdaki işlemler ile düzenleyebiliyoruz.

Şimdi gelelim yeni bir reseller paketi eklemeye…

Yeni bir reseller paketini Add Package kısmına tıklayarak ekleyebiliriz :

directadmin-reseller-paket-4

Aşağıdaki tip benzer kutucukları göreceğiz. Bu alanları bu pakette olmasını istediğimiz özellikle ile güncelleyelim, paketin adını belirleyelim ve Save e basalım :

directadmin-reseller-5

İşlem tamam. yeniresellerpaketi adlı bir reseller paketi oluşturduk. Bu paketi mevcut reseller kullanıcılarına atayabilir, yeni oluşturacağımız reseller hesaplarına ekleyebiliriz.

Önerilen Diğer Konular