0

Centos 7 – FASTPANEL Kurulumu

FASTPANEL sloganı itibari ile basit ve güçlü server kontrol panelidir. Yani web sitelerinizi barındırabileceğiniz şu an için ücretsiz hosting kontrol panelidir diyebiliriz. FASTPANEL ai-bolit, awstats, bind9, composer, git, memcached, php52 ila php74 arası, quota, rainloop, redis, roundcube, sftp, shellinabox, spamassassin, wpcli, apache2, dovecot, exim, mariadb, mysql, nginx, proftpd, php-fpm gibi servisleri ve modülleri destekler. Bu makalemizde sizlere FASTPANEL’in nasıl Centos 7 üzerine kurulacağını anlatacağız.

0

OviPanel Kurulumu

cPanel’in yeni fiyat politikası nedeniyle artık bir çok geliştirici yeni web panel yazılımları geliştirmeye başladı. Bunlardan biri de bizim henüz haberimiz olan OviPanel dir. Bu panel cPanel’e o kadar çok benziyor ki bazıları bu zaten cPanel diyebiliyor, ancak değil.

0

TinyCP – Linux İçin Ücretsiz Kontrol Panel

Günümüzde ücretsiz hosting kontrol panelleri daha çok yaygınlaşmaya başladı. Genellikle cliaweb müşterilerininde kullandığı temel ücretsiz popüler hosting kontrol panellerinin yanına yenileride ekleniyor. Bu sefer TinyCP adlı ücretsiz linux hosting kontrol panelin kurulumunu anlatacağız.