DirectAdmin Addon Domain (Eklenti Etki Alanı) Ekleme

DirectAdmin Panel üzerinde Kullanıcı Seviyesinde Eklenti Etki Alanı yani Addon Domain eklemek oldukça basittir. Bu makalede cliaweb paylaşımlı hosting müşterilerimizin eğer paketlerinde hakları var ise nasıl ek bir domain daha ekleyebileceklerini anlatacağız.

Bu makalede yer alan DirectAdmin Addon Domain (Eklenti Etki Alanı) Ekleme işlemini tüm Linux Hosting ve Linux Reseller paketlerinde gerçekleştirebilirsiniz.

İşlem Öncesi Uyarılar;

1- Eklenecek alan adının cliaweb dns sunucularına yönlenmiş olduğuna emin olunuz. Dns sunucuları farklı veya hatalı olan alan adları eklenemez.

2- Ekleyeceğiniz alan adının ne kadar kaynak kullanacağını bilmiyor iseniz  Bant Genişliği ve Disk Kullanımı sınırı vermenizi öneririz.

DirectAdmin Panelden Etki Alanı Yönetimi’ne tıklayın;

Eğer hosting paketinizde domain ekleme hakkınız var ise YENİ EKLE butonu aktif şekilde karşınıza çıkacaktır. Üzerine geldiğinizde kaç hakkınızın olduğu yazar. Örneğin aşağıdaki görselde 3 domain ekleme hakkımız varmış ve 2 sini kullanmışız. YENİ EKLE butonuna tıklıyoruz;

Etki Alanı kısmıdan alan adımızı yazıyoruz ve Ekle dediğimizde ilgili alan adı eklenmiş oluyor;

Önerilen Diğer Konular

DirectAdmin Addon Domain (Eklenti Etki Alanı) Ekleme makalesi için yalnızca aktif bir hizmeti bulunan cliaweb müşterilerine destek sunulmaktadır. Harici olarak herhangi bir destek sunulmamaktadır. Eğer cliaweb.com müşterisi iseniz ve aktif bir hizmetiniz bulunuyor ise Müşteri Paneli >>

Etiketler: