Yandex 360 Artık Ücretli! – Şimdi Ne Olacak?

Yandex 360 mail hizmeti uzun süredir ücretsizdi. Yakın zamanda yeni kullanıcılar için ücretli olarak sunulmaya başlanmıştı. Yandex şirketi ücretsiz kullanılan mevcut kurumsal e-posta hesapları için de 17 Nisan 2023 tarihi itibari ile ücretli hale getirileceğini, yani artık tüm yandex 360 mail hizmetlerinin eski veya yeni hesap farketmeksizin ücretli olacağını duyurmuştu. Bu makale yazılırken yani 17 Nisan 2023 tarihi itibari ile de artık tamamen ücretli oldu. Yandex’in kullanıcılarına duyurması ile bilgi sahibi olunan bu durum sonrası e-posta başına 61 tl fiyatlandırma yapıldığı görüldü. Bu kapsamda yandex 360 mail veya ücretsiz mail servisleri yerine aşağıdaki daha güvenilir ücretli kurumsal mail çözümlerini sizlere tavsiye ederiz. Kendi mail sunucunuzu kurmanız ve kullanmanız eğer kurumsal iseniz, bir işletmeniz var ise mutlak gereklidir.

Kurumsal Mail / Kurumsal E-posta için sağladığımız ücretli e-posta / mail server kurulum hizmetleri aşağıdaki gibidir;

  • iRedmail Kurulum ve Yapılandırma (+Antispam)
  • Zimbra Kurulum ve Yapılandırma (+Antispam)
  • Smarthost Kurulum ve Yapılandırma (+Antispam)

Tarafımızdan ücretli kurumsal mail / kurumsal e-posta sunucu / server kurulum hizmeti almak ister iseniz https://www.cliaweb.com/sunucu-optimizasyon.html adresinden fiyat teklifi alabilirsiniz. Veya WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Önerilen Diğer Konular

Yandex 360 Artık Ücretli! – Şimdi Ne Olacak? makalesi için yalnızca aktif bir hizmeti bulunan cliaweb müşterilerine destek sunulmaktadır. Harici olarak herhangi bir destek sunulmamaktadır. Eğer cliaweb.com müşterisi iseniz ve aktif bir hizmetiniz bulunuyor ise Müşteri Paneli >>